Hoppa till huvudinnehåll
0

Kakfilspolicy

Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics. Google analytics samlar statistik för att kunna analysera hur användare använder webbplatsen. Genom att göra det kan vi t.ex. se vilka sidor som är populära och vilka webbsidor eller sökmotorer som hänvisar besökare till denna webbplats. Informationen vi samlar är inte personligt identifierande information och påverkar därmed inte din integritet.

All data som samlas av Google Analytics är allmän information. Detta innebär att du kan besöka denna webbplats anonymt. För att undvika integritetsintrång har vi accepterat 'Data Processing Amendment' inom Google Analytics. Dessutom har vi möjliggjort inställningarna 'anonymizeIP' och 'forceSLL' i Google Analytics så du kan använda sidan anonymt. 'anonymizeIP' gör att endast en del av din IP adress skickas till Google Analytics och 'forceSLL' gör att informationen om ditt användande skickas till Google genom en säker anslutning.

Genom SSL certifikatet på denna webbplats är informationen du utväxlar med webbplatsen krypterad (t.ex när du fyller i kontaktformuläret) så dina data inte kan bli sedd av andra. Slutligen har vi indikerat att vi använder Google Analytics inställningar vilka innebär att Google inte delar insamlad information med tredje part.

Nätbutik

På denna webbplats kan du köpa fjäder färgkartor. För att hålla koll på produkterna i din kundvagn, använder vi 'local storage', en HTML5 teknik, som gör det möjligt för webbplatser att lagra data på användarens dator. Med denna metod lagrar vi endast produktinformation för att avgöra vilka produkter och kvantiteter som är involverade. Således har vi inte lagra data genom denna metod som innebär personligt identifierbar information.

Att spara innehållet i kundvagnen är en viktig del av en nätbutik. I fall du inte slutför beställningen och återkommer till denna webbplats vid en senare tidpunkt, visas innehållet i din kundvagn direkt så att du inte behöver lägga till dessa produkter igen. Om du vill ta bort de lokala datalagringarna från datorn, kan du göra det genom att tömma webbläsarens minne. Dessutom kommer innehållet i vagnen tas bort automatiskt när du har betalat och beställningen har slutförts.

Stäng
Var god vänta...
Stäng

Den valda produkten har lagts till i din kundvagn.